Bozok Üniversitesi

REKTÖRÜMÜZ BOĞAZLIYAN MYO’YU ZİYARET ETTİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu ziyaretlerini sürdürüyor. Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek akademik ve idari personel ile bir araya geldi.

REKTÖRÜMÜZ BOĞAZLIYAN MYO’YU ZİYARET ETTİ

Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen tanışma toplantısında Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kocakaya, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a meslek yüksekokulu hakkında bilgi verdi.

Özel sektörün ve sanayicilerin ihtiyaç duyduğu alanlarda kalifiye eleman yetiştirmesi anlamında meslek yüksekokullarının önemli olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, farkındalık prensibine dayalı sorgulayıcı, sorumlu, üretken, yüksek donanımlı teknik bilgi ve becerilere sahip ara elemanlar yetiştirmesi açısından meslek yüksekokullarını önemsediğini sözlerine ekledi.

Yozgat Bozok Üniversitesi’ne bölgesel kalkınma odaklı misyon farklılaşması çerçevesinde bir kimlik oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ “Fakülte,yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızla ihtisaslaşmaya yönelik bilimsel projeler üreterek Yozgat Bozok Üniversitesi'ni marka bir üniversite konumuna hep birlikte taşıyacağız. Bu misyon farklılaşması temelinde Boğazlıyan Meslek Yüksekokulumuzda daha çok tercih edilen bölümler nelerdir, öğrencilerin mevcut bölümleri tercih etmeleri adına neler yapılmalı noktasında da  var olan potansiyelimizi bu anlamda devreye sokacağız.” dedi.

Ortak aklı, vicdanı, izanı, hak, hukuk, çalışma liyakatı ve emeği dikkate alan bilim vizyonunu önceleyen bir yönetim sergileyeceğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ, akademik ve idari personelin talep ve önerilerini dinledi.

17.07.2019 16:42