Bozok Üniversitesi

REKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

REKTÖRÜMÜZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kayseri Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, Yozgat eski Milletvekili Mehmet Çiçek, Şefaatli Belediye Başkanı Müjdat Karaca,  Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Çodar, Yozgat Orman İşletme Müdürü Turgut Duran, Oran Kalkınma Ajansı Koordinatörü Timur Yıldız, Kırıkkale Üniversitesi öğretim elemanı, Prof. Dr. Tamer Eren, Doç. Dr. Salih Ökten, Doç. Dr. Faik Gökalp, Dr. Öğ. Üy. Evren Can Özcan, Dr. Öğ. Üy. Hacı Mehmet Alaka, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğretim elamanlarından Prof. Dr. Erdal Şenocak ve Öğr.Gör. Ayşegül Şenocak, Yozgat eski Baro Başkanı Av. Hayrullah Başer ve beraberindeki heyet, Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Yanğcıoğlu, Emekli Öğretmen Araştırmacı Yazar Yusuf Karakaya, Yozgat Çedaş Müdürü Mustafa Yılmaz, Çedaş Perakende Müdürü Ali Edip Teoman ve Av. Fatih Demirci, Rektörümüz Prof. Dr.  Ahmet Karadağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

22.07.2019 13:13